Vrijwilligers en Verkeer en Vervoer

 

Vrijwilligers 2013

Vrijwilligers worden uitgenodigd voor een bijeenkomst op woensdag 14 oktober, 19.30 uur in de gemeentelijke wijkpost,  W. Danielslaan 53 in Santpoort-Zuid. Ronald Tebra van studio Ritual Art geeft een toelichting op de inrichting van de begraafplaats (visie) en de gekozen kuntvormen. Projectgroep geeft een toelichting op de taken, die door vrijwilligers gedaan worden. Er vindt een inventarisatie plaats wie waar ingezet kan worden.

Op de avond zelf...

Om de avond zelf tot een succes te maken hebben we ook veel vrijwilligers nodig die verschillende werkzaamheden voor de organisatie kunnen uitvoeren zowel overdag als tijdens de viering zelf. We zoeken.........

gastheren of vrouwen die in staat zijn een gastvrije omgeving te realiseren Je voorziet de bezoekers van een hartelijk ontvangst bij een kunstonderdeel waardoor ze zich zeker op hun gemak zullen voelen. Bij vragen ben je instaat uit te leggen wat de bedoeling is van deze kunstuiting.

cateringdames of heren tijdens de avond zal op het centrale plein koffie en thee worden aangeboden aan de bezoekers, op het plein kunnen zij onder het genot van een warme consumptie samen zijn met lotgenoten. Ook zijn er enkele cateringmensen nodig om het terrein op te gaan om de vrijwilligers te voorzien eten en drinken.

heren en dames voor het vuur de locatie zal met licht, klank en vuur geheel worden aangekleed. Er staan vuurkorven, olielampen, fakkels deze moeten natuurlijk blijven branden. Ben je niet bang om met vuur en rook te werken en om vies te worden dan ben je uitstekend geschikt als 'stoker'.

hulp bij de opbouw en afbouw ben je niet bang je handen uit de mouwen te steken en kun je iedere klus aan die te maken heeft met de aankleding van het terrein, zoals tenten opzetten, kunstplekken inrichten samen met de kunstenaar, vuurkorven neerzetten, vervoer van materialen over het gehele terrein dan kunnen we ook jouw hulp zeer goed gebruiken.

klusjesmannen voorafgaand aan de avond zullen er veel uiteenlopende klussen gedaan moeten worden, zoals bijvoorbeeld het maken van een projectiescherm of een catering kruiwagen. Lijkt het je leuk te worden gebriefd op een onderdeel waarmee je zelf thuis aan de slag kunt gaan dan is het goed je aan te melden.

Als je je wilt opgeven is het goed te weten dat je de hele dag buiten bent, je wel van eten en drinken wordt voorzien maar dat we je helaas geen warm onderkomen kunnen aanbieden. Dus goed aankleden. Je zelf mag kiezen of je overdag, 's avonds of allebei aanwezig wilt zijn. We horen graag van je via mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .