Over ons

In 2009 vond de eerste Allerzielenviering nieuwe stijl in Velsen plaats op begraafplaats De Biezen. Twee jaar later is Stichting Allerzielen Velsen Verlicht opgericht om de voortgang van de Allerzielenviering in Velsen te waarborgen en de financien te beheren. In het stichtingsbestuur hebben zitting: Alice Loeters (voorzitter), Lex Bekker (penningmeester), Agnes de Boer (secretaris) en als algemene bestuurslid Marieke Adrichem. We zoeken nog vijfde bestuurslid. Heeft u interesse, neem dan contact op met via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . of bel 0255-523086.

De coördinatie van de viering is in handen van een projectgroep, met als voorzitter Patricia Verboom. In de projectgroep hebben zitting Marcel van Soest en Frans Dorenbos namens het wijkteam van de gemeente, Annemarie Sybrandy (artistiek leider), Maren Mulders (ritueel begeleider), Joke Looij, Jolanda Ouwehand en Luuk Hendriksen.

Om de viering mogelijk te maken worden op de dag en bij de voorbereiding vele vrijwilligers ingezet.

De viering in 2009 werd begeleid door Ida van der Lee, die het concept Allerzielen nieuwe stijl ontwikkelde. In 2010 is de viering zelfstandig onder eigen naam verder gegaan. 


rij-lichtjes