Herinneringen zelf vorm geven

Workshop Allerzielen Velsen Verlicht

Voorafgaand aan de Allerzielenviering vindt op dindsdag 17 oktober 2017 een inspiratie workshop plaats, waarbij u op een creatieve manier aan de herinnering aan een dierbare kan werken.

Iedereen die een dierbare overledene wil herdenken kan op deze avond onder begeleiding een herinnering in mozaïek maken. Ook kinderen, onder begeleiding, zijn van harte welkom.

Op de avond van de Allerzielenviering krijgen de mozaïeken een speciale plek. Na afloop kan mozaïek door de makers mee naar huis worden genomen.

De avond wordt begeleid door Annemarie Sybrandy, artistiek leider van de Allerzielenviering. De workshop vindt plaats in de gemeentelijke wijkpost, W. Danielslaan 53 in Santpoort-Noord. Maximaal 25 personen kunnen deelnemen. Voor materialen wordt gezorgd.

Entree is € 3,50. Opgave kan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0255-523086

Workshop 2015

In 2015 kon tijdens de workshop, onder begeleiding van Jose Rustemeijer en Agnes de Boer, een eigen 'elfje' worden gemaakt met tekst die de overleden dierbare typeerde, een mooie herinnering of over je eigen gevoelens. Het hoefde niet te rijmen. De tekst werd op een geglazuurde tegel met porseleinschrift geschreven. De resultaten waren te bewonderen op komende Allerzielen viering.

Allerzielen Velsen Verlicht 2015 Agnes 6 van 91 - kopie

De Biezen 2015, foto: Agnes de Boer